Welkom

Welkom bij Frischalowski Consultancy

U heeft de eerste stap gezet naar persoonlijke coaching en/of gerichte trainingen voor uw bedrijf of afdeling.

Een stap die vaak voort vloeit uit een verlangen naar ontwikkeling, naar groei, naar verbetering en/of verandering of simpelweg naar het onderzoeken van uw mogelijkheden, blokkades etc . : Waar sta ik, Is dit nog wel wat ik echt wil? En waar wil ik naar toe? Hoe kom ik daar?

In deze hectische tijd waar alles snel gaat, is het goed af en toe even stil te staan bij uw eigen groei en ontwikkeling, te werken aan uw zelfbewustzijn, het ontdekken van uw kwaliteiten en ook valkuilen. Waardoor wordt u geïnspireerd, wat vindt u belangrijk, welke uitdaging zoekt en vindt u? Maar ook werken aan uw eigen effectiviteit, uw time management, uw communiceren. Bereikt u wat u wilt bereiken?

Dat kan gelden voor u als individu maar ook voor u als team of afdeling binnen een bedrijf.

Door haar individuele, persoonlijke aanpak onderscheidt Katinka Frischalowski zich als personal coach en communicatietrainer. Katinka werkt bij voorkeur met op maat gemaakte trainingen en met een op de persoon op maat gesneden coachingsaanpak. Veel aandacht besteedt zij aan het voortraject: het in kaart brengen van de werkelijke problematiek. Pas als dit helder op tafel ligt kan een praktische aanpak bijdragen aan de oplossing. Geen ellenlange trajecten maar een overzichtelijke, en van te voren afgesproken plan van aanpak en termijn.

Voor meer informatie over Katinka, personal coaching en de mogelijkheden op het gebied van trainingen, klik op de betreffende items in het menu.